27 Kasım 2012 Salı

la petite Dolly ile YAY keyfi :)

Canım arkadaşım ve çok değerli astrolog Şebnem Geylani ile yaptığımız astroloji çalışmaları devam ediyor.


Hem Şebnem hem ben YAY burcu olduğumuz için sizler için bu ayın burcunu hazırlamak çok daha heyecanlı bir süreçti :)



Önce YAY burcunun genel özelliklerini anlatacağımız kısa bir yazı hazırladık ardından stil çalışmalarını size sunmaya başlayacağız.






Yay burcu, özgürlüğüne en düşkün ve iyimser burç olarak bilinir. 

Simgesi, mitolojide yer alan yarı at, yarı insan bir figür olan sentor, bir diğer anlamıyla okçudur. 

Yayların özellikleri arasında kıvrak zekalı oluşu, aynı anda birden fazla hobi ya da ilgi alanıyla meşgul olmaktan hoşlanan, sözünü esirgemeyen, dobra, direkt, dürüst olmaları sayılabilir. Yerinde duramayan insanlardır. Seyahati, yüksek eğitimi, doğruyu, öğretmeyi, felsefeyi, dini, yabancı kültürleri anlatır. 

Evlenmeye karar verdikleri kişiyle çok mutlu ve huzurlu bir aile kurarlar. Ancak onları evlenmeye ikna etmek oldukça zordur. 

Yay, iyi bir yaşam ve yeni düşüncelerin keşfedilebileceği özgür bir ortam arar. Yay insanları iyimser, canlı, atılgandır. Cesaretlerini kanıtlayabilecekleri her fırsatı değerlendirirler. Ayrıca çok çalışkandırlar.

Yay insanı, değişkendir. Daima yeni ülkeleri keşfetmek ister. Değişime çok fazla inanır.

Detaylarla uğraşmakta sabırsız olduğundan, bir  görevi başkalarına bırakabilir. Sıkıntıya düştüğünde zekâsı en yüksek düzeyde çalışır.

Yayı diğer burçlardan ayıran bir yeteneği vardır. İnsanları kendi ayakları üzerinde durdurmayı ve toplantılar organize etmeyi herkes ten daha iyi başarır. Kulüp ve firmaların kurucusudur.

Yay, yalnızlıktan çok korkar ve bir şeyle meşgul olmadığında derin bunalımlara düşer. Onun için en iyi şey, kendini bir idealle beraber tanımlamaktır. Adalet için savaşacak ve tüm enerjisini başka insanlar için sarf edecek bir yapıdadır. İdealini paylaşmayan insanlar karşısında sevimsiz olacaktır.

Yay evrenin ötesindeki gerçeği anlamaya çalışır. Haritanızda yay burcunun bulunduğu yer samimiyet yaşayacağınız, öğretmenlik yapacağınız iyimser olacağınız alanı gösterebilir. Yay burcu umutlu ve iyimser olduğumuzda doğruyu daha rahat bulabileceğimizi bize anlatır. 

Ayrıca yayın bulunduğu ev seyehat ederek ve yabancılarla tanışarak geliştirebileceğimiz hayat alanını da anlatır.

Yayın yönetici gezegeni  jüpiter bereket ve şans getirir ancak gölge tatafında ise birazcık aşırıya kaçma ve savurganlık getirebilir.

Yay burcunu simgeleyen  sentor (yarı at ,yarı insan olan mitolojik kahraman) ya da chiron yaralı şifacı olarak tanınır.  
Haritanızda Chironun bulunduğu yer yaralı olduğumuz bölgeyi anlatır .Bu bölge vasıtasıyla çevremizi geliştirip bilgelik kazanır ve kendimizi de iyileştirmiş oluruz.

İyimserliğin ve bilgeliğin burcu olan yayların zamanında burcunuz ne olursa olsun doğruluğu hedefleyin, iyimser olun ve umutlarınıza tutunun yüksek merkezlerin bilgeliği ile desteklendiğinizi ,aynı zamanda şuur sahanızın genişlediğini, pozitif enerjilerin sizi sardığını çok kısa bir sürede göreceksiniz.

Işığınız her geçen gün daha da artsın:)


Sevgilerle
Şebnem Geylani & la petite Dolly



NOT : Haritanızın genelini veya yayın haritanızda hangi evde olduğunu ve sizi nasıl etkilediğini öğrenmek isterseniz la petite takipçilerine özel İNDİRİM fırsatımız devam etmektedir. Bilgi almak için lapetitedolly@gmail.com 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder