5 Aralık 2012 Çarşamba

Yay burcuysanız ve yükseleniniz Boğa ise


YAY burcu keyfi devam ediyor. 

Değerli astrolog arkadaşım Şebnem Geylani ile burçlar ve stillerini sunmaya devam ediyoruz.

Yay burcuysanız ve doğum anınızda Boğa yükseliyorsa  maddi değerlere önem veren, yükselmeyi hedefleyen biri olursunuz. Sabırla çalışır, mesleki ve parasal konularda birikim yaparak zengin olabilirsiniz.

Yükselen boğanın boyu kısaya yakındır. Boyun kalın ve biraz kısa olabilir. Omuzlarınız geniş ve beden kiloya meyillidir . Saçlar genellikle kestane rengi ve koyu renktir. Ten buğday renkli olabilir. Göğüs bölümü geniş olabilir.

Venüs etkisiyle bayanlarda dişilik, erkeklerde sanatsal yön ve zarif görüntü daha da ön plandadır. Boğa ve yay  rahatlık ve özgürlüğü  buluşturur.


Bayanlar için stil, Yay burcuysanız ve yükseleniniz Boğa ise :

Bayanlar; gece davetlerinde uzun tuvaletler, kadifeler, ipekler kullanırlanabilirler. Altın, gümüş ve toprak renkleri, bol kesimli ve dökümlü giysiler idealdir. Küçük  fakat etkileyici takılar küçük çantalar kullanabilirler.




































Baylar için stil, Yay burcuysanız ve yükseleniniz Boğa ise :

Baylar; rahat kesimli ceketler ince dokuma kazaklar ve pantalonlar toprak renginde botlar, şık atkılarla  ve doğa gezilerinde kullanabilecekleri ekipmanlarla boğa yükselen yaya uygun bir çizgi oluşturabilirler. 














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder