22 Aralık 2012 Cumartesi

Yay burcuysanız ve yükseleniniz Başak ise



Yükselen Başak etkisiyle çevresine ve dostluklara önem veren, herkesle uyumlu ilişkiler içinde olmayı isteyen, sabırlı, çalışkan, biri olursunuz. Ayrıntılarla uğraşır, her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceler, beğenmediğiniz şeyleri eleştirirsiniz. 

Çalışkanlığınız ve tutumluluğunuz sayesinde basarılı olur, mal mülk edinirsiniz. Meslek olarak edebiyat ve basın - yayınla ilgili işler sizin için çok uygundur.

Bayanlar için stil, Yay burcuysanız ve yükseleniniz Başak ise :

Orta boyludur. Bel incedir. Yüz ve alın yuvarlakçadır, gözler üzgün bakışlı olabilir. Soluk beniz belirgindir. Düzgün bir burun ve inci gibi dişler göze çarpar.

Yay yükselen Başak klasik tarz içinde spor görünmek ister. Blazer ceket içinde  balıkçı yaka kazak ve spor bir pantolon ya da etek bayanların tercihi olabilir. Sağlıklı yaşamı önemseyen yükselen Başak olan Yayların yanında küçük bir spor çantası da mutlaka olacaktır.




Baylar için stil, Yay burcuysanız ve yükseleniniz Başak ise :

Erkeklerde de çok fazla kaslı yapıda olmayan ancak sağlıklı ve ince bir vücut söz konusudur. Düzgün bir burun ve inci gibi dişler göze çarpar. Orta boyludur.

Yay yükselen Başak klasik tarz içinde spor görünmek ister. Balıkçı yaka kazak ve spor bir pantolon bayların seçimi olabilir. Aksesuarlar da kullanım kolaylığı olan objeler ve sırt çantası tipinde çantayı tercih ederler. 



Sevgilerle,
la petite Dolly & Şebnem Geylani 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder