13 Ocak 2013 Pazar

Oğlak burcunun yükselenleri ve stili!



2013'te de sizlere blogumun meşhur Astroloğu "Şebnem Geylani" ile BURÇLAR ve STİLLERİNİ sunmaya devam edeceğim :)


Bu ayın burcu olan "OĞLAK" ile karşınızdayız...

Oğlak, zodyak burcunun onuncu burcudur. Toprak burcudur. Oğlak burçları kuşağının en istikrarlı ve ciddilerinden biridir.

Kendine güvenen, iradeli, işine ve ailesine bağlı, kendine yeten insanlardır. Yaşamın en zorlu yolculuklarında bile sabırla ilerlerken her türlü zorluğa dayanırlar. 

İşlerinde ya da hayatın herhangi bir alanında gecikmelerle karşılaşabilirler bu onların ruhsal gelişimlerinde esnemeyi öğrenebilmeleri için test zamanlarıdır. Oldukça hırslıdırlar, sabırla ve çok çalışmayla yollarında ilerlerler. Dağ keçisi burcun sembolüdür ve o da sarp tepelere tırmanır.

Onlar için iş, yapmaya yatkın oldukları aşırı çalışma dışında, tedavi edici ve büyük bir olasılıkla onları hasta eden herşey için ilaçtır. Bir oğlak için tamamen rahatlamak zordur. Boş zamanlarında bile meşgul olduklarında  mutludurlar.

Hayranlık uyandıran bir disiplin uygulamaları ve para durumunu yönetmek için iyi bir beyinleri vardır. Çoğu kendisine yeterlidir ve yollarını açmaya eğilimlidir. Onları iyi tanıyanlar görev duygularına ve özverili olmalarına  ve kendilerini adamalarına hayran olurlar.

Oğlak Burcunun Yükseleni İkizler:

Duygularınızla değil aklınızla hareket eder, olayları çabuk kavrarsınız. Planlı programlı iş adamı ve kadını olarak bilgi toplama ve yayma görevi size verilmiştir.

Aşk konusunda iyi iletişime ve özgürce sevmeye önem verirsiniz. Duygularınızı dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. İkizler etkisiyle çift kısmetli birisiniz. 

Yükselen ikizlerde; uzun ince bir boy ve hareketli bir beden vardır. 

Yüz erkekte iri kemikli ve belirgin köşeli, kadında daha hoş, zarif, ince ve estetik üçgen biçimindedir. Kollar, bacaklar ve parmaklar uzuncadır.

Kadınlar için stil,
Bayanlar canlı, renkli ve göz alıcı renklerle spor tarzı pekiştirebilirler.
Dolaplarında her duruma uygun bir giysi mutlaka bulunur. 

İkizler burcu elleri yönetir. Dolayısıyla bilezikler güzel yüzükler ve benzeri aksesuarlar takmaktan hoşlanırlar. Ayrıca küçük para keselerine ve cüzdanlara karşı zaafları vardır.






Erkekler için stil,
Yarı spor yarı abiye tarz tam size göredir.
Renkli ve rahat bir giyim tarzını günlük hayatta tercih ederler.



Sizde, Ruhunuzu yansıtan STİLE ve RENKLERE sahip olmak ister misiniz?







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder