7 Ocak 2013 Pazartesi

Bu ayın burcu olan "OĞLAK" ile karşınızdayız...


2013'te de sizlere blogumun meşhur Astroloğu "Şebnem Geylani" ile BURÇLAR ve STİLLERİNİ sunmaya devam edeceğim :)

Bu ayın burcu olan "OĞLAK" ile karşınızdayız...

Oğlak, zodyak burcunun onuncu burcudur. Toprak burcudur. Oğlak burçları kuşağının en istikrarlı ve ciddilerinden biridir.

Kendine güvenen, iradeli, işine ve ailesine bağlı, kendine yeten insanlardır. Yaşamın en zorlu yolculuklarında bile sabırla ilerlerken her türlü zorluğa dayanırlar. 

İşlerinde ya da hayatın herhangi bir alanında gecikmelerle karşılaşabilirler bu onların ruhsal gelişimlerinde esnemeyi öğrenebilmeleri için test zamanlarıdır. Oldukça hırslıdırlar, sabırla ve çok çalışmayla yollarında ilerlerler. Dağ keçisi burcun sembolüdür ve o da sarp tepelere tırmanır.

Onlar için iş, yapmaya yatkın oldukları aşırı çalışma dışında, tedavi edici ve büyük bir olasılıkla onları hasta eden herşey için ilaçtır. Bir oğlak için tamamen rahatlamak zordur. Boş zamanlarında bile meşgul olduklarında  mutludurlar.

Hayranlık uyandıran bir disiplin uygulamaları ve para durumunu yönetmek için iyi bir beyinleri vardır. Çoğu kendisine yeterlidir ve yollarını açmaya eğilimlidir. Onları iyi tanıyanlar görev duygularına ve özverili olmalarına  ve kendilerini adamalarına hayran olurlar.

Oğlak Burcunun Yükseleni Koç :

Doğum anında Koç burcunun yükselmesi atılgan, cesur, gözünü budaktan sakınmayan, yenilik ve değişiklik peşinde koşan maceracı biri olursunuz. Koç'un cesaretiyle Oğlak birleşince çalışkan, enerjisini iş ve spora yoğunlaştıran savaşçı doğar. 
Yükselen Koçta, atletik beden ve geniş omuzlar dikkat çekicidir. Kollar ve  bacaklar güçlüdür.

Oğlak ve Koçun birleşimi, bayanları her alanda atılgan bir savaşçı. Erkekleri  ise maceracı, cesur bir iş adamı yapar.

Atletik ve ince bir beden özgür özle karşılaşınca ne olur? 
Sportif pamuklu, keten, yün kıyafetler içinde düzenli, programlı kadın ve erkeği oluşturur.

Kadınlar için stil,
Spor kaşe ceketler, mavini her tonu elbise, şık bluz ve gömlekler, spor abiye karışımı ayakkabılar, mümkünse kırmızı keçe şık şapkalar.






























Erkekler için stil, 
Deri ceketler, şık gömlek ve pantolonlar, spor abiye karışımı ayakkabılar, evrak çantaları, şık spor saatler.
























.

Sizde, Ruhunuzu yansıtan STİLE ve RENKLERE sahip olmak ister misiniz?










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder