22 Ekim 2012 Pazartesi

Akrep burcuysanız ve yükseleniniz Yengeç ise?




Sevgili la petite dostları,



Çok değerli astrolog arkadaşım Şebnem Cebbaroğlu ile sizin için hazırladığımız çalışmalar devam ediyor. Dün Akrep burcuysanız ve yükseleniniz İkizler ise dedik.


Bugün de Akrep burcuysanız ve yükseleniniz Yengeç ise diyeceğiz :



Yükselen Yengeç etkisiyle duygusal, hassas, yuvasına ve ailesine bağlı, maddi değerlere önem veren, inatçı, tutucu, kuşkucu ve kıskanç biri olursunuz. 

Yengeç - Akrep karışımı sizi güvensizliğe götürebilir. Yapılanı unutmayan, kinci, kimseye güvenmeyen biri olabilirsiniz. Sır saklamasini iyi bilir, duygularınızı belli etmezsiniz. Sevgiye önem verirsiniz.

Yükselen Yengeçte açık renkli göz belirgindir. Vücut oldukça toplu ve kalça düzdür. Yüzünüz yuvarlak hatlı ve soluk bir teniniz olabilir. Saçlarınız ince telli, açık kahve dalgalı olabilir. El ve ayaklarda küçüktür. 

Tüller, ipekler eski Türk filmlerindeki şapkalı kıyafetler yükselen Yengeç olan Akrep kadınları içindir. Duygusal, çekici su grubu bu kadınlar incilerle bezenmiş su perileri gibi olmak isterler.

Madem inci dedik, Türk filmlerinde ki şapkalar dedik. İkisini bir karede görebileceğimiz el emeği göz nuru olan bu harika şapkayı sizlerle tanıştırmak istiyorum. 






Bu şapka daha hiçbir şey değil daha neler var neler :)
Her bir şapkanın kendine has hikayesi var ve hepsinden sadece 1 tane var.
Handechi markasının yaratıcısı bu tatlı kadın hikaye satmakla kalmıyor, siz hikayenizi anlatıyorsunuz giysilerinizle uyumlu kahramanlar yaratıyor.

Bayramdan sonra sizleri Handechi ile daha yakından tanıştırıyor olacağım beni takip etmeye devam edin...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder